Hei!

Rakastan kesäiltojen tuoksua, laulamista tulen äärellä ja jaksan loputtomasti innostua väriharmonioista sekä siitä miten valo osuu eri vuoden- ja vuorokaudenaikoihin eri pinnoille.

Valokuvaus on kulkenut elämässäni mukana varhaisesta nuoruudesta lähtien tavalla tai toisella. Olen erikoistunut erityisesti voimauttaviin potretteihin luonnossa ja kokenut monesti kuvien eheyttävän voiman omakohtaisesti. Myös äitiysaiheet ovat erityisen lähellä sydäntä, ollessani kahden lapsen äiti. Vuosien varrella olen kuvannut lukuisat potretit, häät, perhejuhlat, tapahtumat ja promootiokuvat. Välillä olen tehnyt töitä myös hevosten ja maalaushommien parissa. Tuntuu, että kuvauksessa on aina jotain missä kehittyä ja näin ollen työ pysyy mielenkiintoisena vuodesta toiseen. Opin jatkuvasti lisää ihmisten ja lasten kohtaamisesta, sekä siitä miten luodaan salliva ja turvallinen tila olla.

Muutin hiljattain Tampereelle ja viihdyn täällä todella hyvin! Tätä ennen asuin pitkään Kirkkonummella, joten sen seudun luonto on erityisen tuttua.

valokuvaaja.miajohansson@gmail.com / +358415066648

Instagram: @kuutar.kuva

kuva: Atelier Aino

Asiakkaiden sanomaa


"Annoin syntymäpäivälahjaksi itselleni kuvaukset, ja kauniiden kuvien määrä yllätti minut. Nykypäivänä melkein kaikki kuvaavat, mutta kun tekee sitä työkseen, vielä sydämellään, niin tuloksessa näkyy niin taito, läsnäolo, sydän kuin näkemys.


Suosittelen koko sydämestäni Miaa. Jos kaipaat voimaannuttavan valokuvauksen sessiota, läsnäolon hetkeä, jossa saat tulla todistetuksi kokonaisena, ota yhteyttä Miaan. Mian töissä heijastuu juuri se rauha, kirkkaus ja luonnollisuus, jolla hän työtään tekee." - Iina K.

kuva: Atelier Aino