Hinnasto

Sis. ALV 24% ja matkakulut pääkaupunkiseudulla ja Länsi-Uusimaalla, muualle lisätään 0,45€ kilometri Kirkkonummelta. Kuvissa on täydet teettämis- ja julkaisuoikeudet, kaupallisista käyttöoikeuksista sovitaan erikseen.

Kuvausmaksu 150€

Kuvapaketit:
5 kpl 50 €
10 kpl 90 €
20 kpl 160 €
30 kpl 210 €
40 kpl 280 €

Dokumentaarinen tapahtumakuvaus:
Kysy tarjousta, räätälöidään tarpeesi mukaan!

FAQ

Miten toimitus ja laskutus tapahtuu?

Koevedokset ovat yleensä valmiit muutaman päivän sisällä. Saat linkin helppokäyttöiseen salattuun nettigalleriaan josta voit kätevästi tehdä kuvavalinnat, ja laskun laskutuspalvelun kautta sähköpostiin. Valmiit, tarkemmin käsitellyt kuvat toimitetaan myös muutaman päivän sisällä valinnoista.

Missä kuvaus tapahtuu?

Olen erikoistunut ulkona miljöössä kuvaamiseen mutta tarvittaessa tai toivottaessa myös studio on käytössä Kirkkonummen Heikkilässä, keskustan vieressä. Voit vaikka miettiä jotain omaa suosikkipaikkaa, mutta jos et keksi mitään, tiedän monia vaikuttavia luontokohteita ja muita hyviä kuvauspaikkoja ympäri pk-seutua sekä myös muualla Suomessa jos kerrot vain minkä tyylistä toivot.

Mikä on paras aika kuvata?

Monien suosikkivuodenaika on tietysti kesä, mutta mitä aikaa vaan vuodesta voi hyödyntää! Omalaatuista kauneutta ja mielenkiintoisia sävyjä luonnosta voi löytyä silloinkin kuin ei ajattelisi. Kellonajoista suosin jos mahdollista joko aamua tai iltaa, koska silloin valo ei ole niin kirkas ja kova kuin keskellä päivää. Pilvisyys ei haitttaa kuvauksia ollenkaan vaikka yleensä aurinkoa toivotaankin, valo on silloin mukavan pehmeä. Tarvittaessa ajan siirtäminen sään vuoksi onnistuu, tai voidaan siirtyä studioon Kirkkonummen Heikkilässä aivan lähellä keskustaa.

Tuleeko kuvista julkisia?

Pyydän aina lupaa ennen kuin laitan kuvia nettisivuilleni tai sosiaaliseen mediaan.

Miten voin tilata kuvatuotteita?

Toistaiseksi en vielä tarjoa kuvatuotteita. Voit tilata kuvatuotteita haluamastasi paikasta, mutta suosittelen laadukkaita tauluja varten suomalaista Beyondprint-yritystä. https://beyondprint.fi/