Hinnasto

Tarjoan eri kokoisia paketteja eri tarpeisiin. Jos tästä ei löydy sopivaa, ota yhteyttä niin sovitaan tapauskohtaisesti! Tapahtumista kysy erillistä tarjousta. Laskutan laskutuspalvelun kautta ja hinnat sisältävät alv 24% sekä matkakulut Pirkanmaan alueella.

Paketti 1 / 250e
- noin puoli tuntia kuvausaikaa, 10 kpl käsiteltyjä valokuvia

Paketti 2 / 350 e
- noin tunti kuvausaikaa, 20-30 kpl käsiteltyjä valokuvia

Paketti 3 / 450e
- noin kaksi tuntia kuvausaikaa, 50-60 kpl käsiteltyjä valokuvia

Ota yhteyttä

FAQ

Miten toimitus ja laskutus tapahtuu?

Saat muutaman päivän päästä linkin kuvagalleriaan, jonne olen valinnut onnistuneimmat kuvat. Jos haluat nähdä lisää vaihtoehtoja jostain tietystä hetkestä, tai jos editointeihin on toiveita, voimme näitä miettiä ja katsoa. Helppokäyttöisestä galleriasta on kätevä ladata kuvat omalle laitteelle ja jakaa niitä esimerkiksi sukulaisille. Lasku tulee samaan aikaan kuvien toimituksen kanssa.

Missä kuvaus tapahtuu?

Olen erikoistunut ulkona miljöössä kuvaamiseen mutta tarvittaessa käytössä on monia eri vuokrastudiovaihtoehtoja ja muita erilaisia kauniita sisätiloja. Voit vaikka miettiä jotain omaa suosikkipaikkaa, mutta jos et keksi mitään, tiedän monia vaikuttavia luontokohteita ja muita hyviä kuvauspaikkoja ympäri pk-seutua ja Pirkanmaata, sekä myös muualla Suomessa jos kerrot vain minkä tyylistä toivot.

Mikä on paras aika kuvata?

Monien suosikkivuodenaika on tietysti kesä, mutta mitä aikaa vaan vuodesta voi hyödyntää! Omalaatuista kauneutta ja mielenkiintoisia sävyjä luonnosta voi löytyä silloinkin kuin ei ajattelisi. Kellonajoista suosin jos mahdollista joko aamua tai iltaa, koska silloin valo ei ole niin kirkas ja kova kuin keskellä päivää. Pilvisyys ei haitttaa kuvauksia ollenkaan vaikka yleensä aurinkoa toivotaankin, valo on silloin mukavan pehmeä. Tarvittaessa ajan siirtäminen sään vuoksi onnistuu.

Tuleeko kuvista julkisia?

Pyydän aina suostumusta ennen kuin laitan kuvia nettisivuilleni tai sosiaaliseen mediaan.

Miten voin tilata kuvatuotteita?

Toistaiseksi en vielä tarjoa kuvatuotteita. Voit tilata kuvatuotteita haluamastasi paikasta, mutta suosittelen laadukkaita tauluja varten suomalaista Beyondprint-yritystä. https://beyondprint.fi/